Nieuws

 • Nieuwe wet: herwaardering proceskostenvergoedingen WOZ

  16 januari 2024

  Heeft u bezwaar gemaakt tegen de aanslag gemeentebelasting en heeft een bureau dat voor u gedaan? Dan zijn wij, Munitax, vanaf 1 januari van dit jaar wettelijk verplicht om wanneer u gelijk heeft gekregen, de vergoeding van de proceskosten aan u te betalen.
  Munitax valt als organisatie onder gemeente Beuningen. Daarom ontvangt u deze vergoeding van gemeente Beuningen, ook al woont u in een andere gemeente.
  U moet er daarna zelf voor zorgen dat u deze vergoeding aan het door u ingeschakelde bureau betaalt.

 • Tarieven toeristenbelasting 2024 bekend

  30 april 2024

  De nieuwe verordeningen toeristenbelasting van 2024 werden eind december door de gemeenteraden vastgesteld. Hier leest u de tarieven voor 2024 voor de verschillende gemeenten.

 • Phishingmail in omloop

  Er zijn valse e-mails in omloop uit naam van MijnOverheid.nl. In deze e-mail staat een link. MijnOverheid stuurt nooit een link per e-mail. Vertrouw dit dus niet en klik niet op de link.

 • Lukt het u niet om bezwaar in te dienen?

  29 november 2022

  Via de website van Munitax kunt u gemakkelijke zelf bezwaar maken tegen uw aanslag gemeentelijke belastingen of de WOZ waarde. Lukt het u niet om een bezwaar in te dienen? Probeer het dan op een later moment opnieuw of neem telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

 • Let op als u uw WOZ-waarde ‘gratis’ laat checken!

  26 januari 2022

  Eind januari ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen. Bent u het niet eens met de aanslag of de WOZ waarde? Neem dan contact met ons op. We willen net als u dat de WOZ-waarde klopt. Als blijkt dat we een fout hebben gemaakt bij het vaststellen van uw WOZ-waarde dan passen wij dit aan.