Nieuws

 • Aanslag gemeentebelastingen komt er aan

  06 december 2023

  Eind januari ontvangen de meeste inwoners en ondernemers van Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Wijchen het aanslagbiljet gemeentebelastingen digitaal in de Berichtenbox of per post. Met dit belastinggeld worden meerdere voorzieningen in deze gemeenten betaald. U ontvangt deze aanslag van ons, Munitax. Wij zorgen ervoor dat uw geld wordt overgemaakt naar uw gemeente.

 • Voorlopige tarieven toeristenbelasting 2024 bekend

  28 november 2023

  De nieuwe verordeningen toeristenbelasting van 2024 worden eind december door de gemeenteraden vastgesteld. Hier leest u de voorlopige tarieven voor 2024 voor de verschillende gemeenten.

 • Phishingmail in omloop

  Er zijn valse e-mails in omloop uit naam van MijnOverheid.nl. In deze e-mail staat een link. MijnOverheid stuurt nooit een link per e-mail. Vertrouw dit dus niet en klik niet op de link.

 • Lukt het u niet om bezwaar in te dienen?

  29 november 2022

  Via de website van Munitax kunt u gemakkelijke zelf bezwaar maken tegen uw aanslag gemeentelijke belastingen of de WOZ waarde. Lukt het u niet om een bezwaar in te dienen? Probeer het dan op een later moment opnieuw of neem telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

 • Let op als u uw WOZ-waarde ‘gratis’ laat checken!

  26 januari 2022

  Eind januari ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen. Bent u het niet eens met de aanslag of de WOZ waarde? Neem dan contact met ons op. We willen net als u dat de WOZ-waarde klopt. Als blijkt dat we een fout hebben gemaakt bij het vaststellen van uw WOZ-waarde dan passen wij dit aan.