Vacature: Medewerker Belastingen (Heffen)

Wij vinden het belangrijk dat alle gegevens die aan de gemeentelijke heffingen ten grondslag liggen kloppen. En we zijn teamplayers. Jij ook? Kom dan werken bij Munitax, het gemeentelijk belastingkantoor van de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Wijchen. Munitax is gevestigd in het gemeentehuis van centrumgemeente Beuningen.

De gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Wijchen werken samen op het terrein van belastingen/WOZ. Vanuit de centrumgemeente Beuningen worden voor deze vijf gemeenten alle belastingzaken door Munitax verzorgd. Gemeente Beuningen kenmerkt zich door collega’s die hulpvaardig en betrokken zijn, er heerst een prettige werksfeer. Er is ruimte voor creativiteit, vernieuwing en (persoonlijke) ontwikkeling. Belangrijke voorwaarden om resultaatgericht en dienstverlenend te werken. Klinkt goed? Momenteel hebben wij een vacature binnen Munitax. Ben jij de teamplayer die we zoeken?

medewerker Belastingen (Heffen)

24 uur per week 

Jij doet ’t gewoon

Als medewerker Belastingen bewaak je samen met collega’s de volledigheid en juistheid van de gegevens die aan de gemeentelijke heffingen, zoals de OZB, afvalstoffenheffing, hondenbelasting, rioolheffing, maar ook de reclamebelasting/BIZ en de toeristenbelasting ten grondslag liggen. Je verwerkt mutaties die vanuit het BRP en overige partijen komen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verhuizingen, maar ook gebruikersmutaties vanuit de Kamer van Koophandel. Je vervaardigt belastingaanslagen en verminderingen. Je behandelt de (retour gekomen) post, e-mail en telefonische reacties. Via de mail of telefonisch beantwoord je schriftelijk of mondeling vragen van inwoners en bedrijven. Daarnaast controleer je gegevensbestanden op volledigheid en juistheid, zowel woningen als niet woningen. Tevens beoordeel en adviseer je inzake heffingsbezwaren. 
 

Wat neem je mee?

• Je bezit MBO werk- en denkniveau.
• Je hebt ervaring in de belastingwereld en kennis van heffen is een pré.
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling en kunt inwoners en bedrijven klantvriendelijk te woord staan.
• Je werkt nauwkeurig en je houdt gemakkelijk het overzicht over je werkzaamheden.
• Je bent collegiaal.
• Ervaring met PinkRoccade is een pré.
 
Wij vinden het belangrijk dat je goed in het bestaande team past en daarin van toegevoegde waarde kunt zijn. 
 

Wij bieden jou

• Een uitdagende functie binnen onze gemeente voor 24 uur per week. Het betreft een tijdelijke functie voor een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid.
• De functie is gewaardeerd op niveau 7(maximaal ¤ 3.301,- bruto per maand op basis van 36 uur). Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingeschaald. 
• Een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget(IKB) voor doelen die passen bij jouw levensfase en persoonlijke wensen. Je kunt hierbij denken aan het kopen van extra verlofuren of een opleiding. Het IKB bedraagt 17,45% van je brutosalaris.
• Een goede balans tussen werk en privé door flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. Je deelt je eigen agenda in op basis van een Individuele Werkkaart. 
• Mogelijkheid tot uitruil woon-werk reiskosten. Je profiteert van een belastingvoordeel. 
• Een iPhone en laptop van de gemeente.
• Een goede pensioenregeling, we zijn aangesloten bij Pensioenfonds ABP. 
• De mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenregeling en een aantal andere aanvullende verzekeringen.
 

Klinkt goed? Solliciteer dan snel!

Solliciteren kan direct en alleen online via de website www.werkeningelderland.nl. Graag ontvangen we je motivatie en CV vóór 28 november. Voor deze functie wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten. Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor deze functie.
 
Wil je eerst meer weten over de inhoud van deze functie? Neem dan contact met Peter Logemann, teamleider Munitax. Je bereikt hem via telefoonnummer 14 024. Nieuwsgierig? Kijk op onze website www.beuningen.nl en www.munitax.nl voor meer informatie of ga naar YouTube.
 
Wij stellen acquisitie naar aanleiding van de vacature niet op prijs.