Nieuws

 • Wilt u aanvullingen op uw bezwaarschift indienen?

  30 maart 2023

  Via uw persoonlijke pagina op deze website ziet u welke aanvragen of meldingen zoals een bezwaarschrift u bij ons deed. Wij noemen dat uw zaken.
  U kunt op uw pagina aanvullingen op uw bezwaarschrift indienen. Ook blijft u via uw pagina op de hoogte van de voortgang van uw zaak. Bekijk uw persoonlijke pagina bij het blokje MijnMunitax.

 • Betaal voor 31 maart 2023!

  15 maart 2023

  Op 31 januari ontving u van Munitax een aanslag gemeentelijke belastingen thuis per post of online in uw Berichtenbox. Als u niet heeft aangegeven dat u deze met automatische incasso wilt betalen of als u geen betalingsregeling heeft, dan moet u voor 31 maart van dit jaar het totaalbedrag betalen. Betaal op tijd. Zo voorkomt u extra kosten van een aanmaning.

 • Tarieven toeristenbelasting 2023

  24 november 2022

  De nieuwe verordeningen toeristenbelasting van 2023 worden eind december vastgesteld. Hier vindt u de voorlopige tarieven voor 2023 voor de verschillende gemeenten.

 • Phishingmail in omloop

  Er zijn valse e-mails in omloop uit naam van MijnOverheid.nl. In deze e-mail staat een link. MijnOverheid stuurt nooit een link per e-mail. Vertrouw dit dus niet en klik niet op de link.

 • Lukt het u niet om bezwaar in te dienen?

  29 november 2022

  Via de website van Munitax kunt u gemakkelijke zelf bezwaar maken tegen uw aanslag gemeentelijke belastingen of de WOZ waarde. Lukt het u niet om een bezwaar in te dienen? Probeer het dan op een later moment opnieuw of neem telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

 • Let op als u uw WOZ-waarde ‘gratis’ laat checken!

  26 januari 2022

  Eind januari ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen. Bent u het niet eens met de aanslag of de WOZ waarde? Neem dan contact met ons op. We willen net als u dat de WOZ-waarde klopt. Als blijkt dat we een fout hebben gemaakt bij het vaststellen van uw WOZ-waarde dan passen wij dit aan.