Veilig mailen met Munitax via Zivver

Vanaf 1 januari 2023 gebruiken wij het programma Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te kunnen versturen. Hierdoor wordt gevoelige informatie met moderne beveiliging verstuurd en kan niemand anders dan u de inhoud van de e-mail lezen. Via Zivver kunt u ook veilig documenten aan ons versturen.

Hoe opent u een bericht dat via Zivver is verstuurd?

Heeft u een e-mail van ons ontvangen via Zivver? Dan opent u dit bericht door op de blauwe balk met de tekst ‘Open bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet u een sms-code of toegangscode invoeren. Hierover leest u hier onder meer.

Bericht openen met een sms-code

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een sms-code. Klik op ‘Open bericht’ en daarna op ‘Stuur mij de code’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen. Wilt u weten hoe dit werkt, dan bekijkt u het filmpje: Zivver bericht openen met sms code 

Bericht openen met een toegangscode

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een toegangscode. Een medewerker van Munitax heeft deze toegangscode via de post, telefonisch of persoonlijk aan u doorgegeven. Klik op ‘Open bericht’ en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de betreffende medewerker. Wilt u weten hoe dit werkt? Bekijk dan het filmpje Zivver bericht openen met toegangscode.

Bericht openen met een verificatiemail

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een verificatiemail. Klik op ‘Open bericht’ en vul de toegangscode uit de verificatiemail in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met de contactpersoon van Munitax. Voor meer uitleg en informatie bekijkt u het filmpje: Zivver bericht openen met verificatiemail 

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?

U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op die pagina. Klik op de knop ‘Beantwoorden’. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een bericht via e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan uw contactpersoon binnen Munitax doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. 

Vragen?

Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Of kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over Zivver? Neem dan contact op met de helpdesk van Zivver door een e-mail te sturen naar support@zivver.com