Vacature medewerker belastingen (WOZ)

Munitax zoekt een medewerker belastingen (WOZ) voor 36 uur per week. Interesse? Reageer dan vóór 1 juni.

De gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Wijchen werken samen op het terrein van belastingen/WOZ. Vanuit de centrumgemeente Beuningen worden voor deze vijf gemeenten alle belastingzaken door Munitax verzorgd. We zijn op zoek naar een:

medewerker Belastingen (WOZ)
36 uur per week

Wat ga je doen?

Als medewerker Belastingen(WOZ) bewaak je samen met collega’s de volledigheid en juistheid van de gegevens voor taxaties en gemeentelijke heffingen. Je verwerkt o.a. mutaties van het Kadaster, BAG, BRP en overige mutaties. Je verzamelt gegevens en legt deze in de WOZ-administratie vast. Ook ben je (mede) verantwoordelijk voor het handhaven van de kwaliteitseisen van de Waarderingskamer. 

Wat vragen wij?

Je bezit MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur enige werkervaring. Wij vinden het vooral belangrijk dat je goed in het bestaande team past en daarin van toegevoegde waarde kunt zijn. Je bent sociaal, klantgericht, nauwkeurig en beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Pas afgestudeerde hbo’ers met een relevante opleiding (zoals economie, recht & bestuur, vastgoed/makelaardij, bouwkunde) die een eerste werkervaring willen opdoen, vragen wij ook om te solliciteren. Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor deze functie.

Wat bieden wij?

De functie is ingeschaald op niveau 7 (max. € 3.145,-- bruto voor een 36-urige werkweek). Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald, als onervaren medewerker start je in aanloopschaal 6.  Naast de standaard secundaire arbeidsvoorwaarden (IKB, ouderschapsverlof etc.) werken wij met de Individuele Werkkaart waardoor een goede verdeling tussen werk en privé mogelijk is. Het is een tijdelijke functie voor een jaar met uitzicht op vast dienstverband.

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over de functie of over onze organisatie? Bel dan met de heer Peter Logemann, via tel. 14 024. Of bekijk onze website. Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor deze functie.Voor een goede indruk van onze organisatie kijk naar onderstaand filmpje.

Kom je solliciteren?

Heb je belangstelling voor deze functie? Reageer dan vóór 1 juni 2020 alleen via www.werkeningelderland.nl .